Partners

Flexrooms is een professionele organisatie die zich bezighoudt met huisvesting voor met name arbeidsmigranten en expats. Flexrooms beschikt, verdeeld over het land, over een groot aanbod aan uitstekende locaties voor het huisvesten van personeel.

Lees meer

Solar XL is een leverancier van zonnepanelen die het anders doet. De juiste financiële beslissing is bij Solar XL net zo belangrijk als de technische keus.

Lees meer

C5 Real Estate B.V. is een risicodragende vastgoedontwikkelaar, vastgoedbelegger en serviceorganisatie. Wij houden ons voornamelijk bezig met het transformeren van leegstaande kantoorgebouwen, het restaureren van monumentale panden en het realiseren van nieuwe woon(zorg)locaties.

Lees meer

C5 Investment Group is een overkoepeling van bedrijven gerelateerd aan bouw, ontwikkeling en transformatie. Er wordt focus gelegd op de onderneming en er wordt gekeken naar een groeistrategie. We nemen een controlerend belang in de bedrijven die deel gaan uitmaken van onze groep of we richten zelf innovatieve bedrijven op.

Lees meer

Geef uw recreatiepark, uw huisvesting voor arbeidsmigranten of studenten, uw sportkantine of horecagelegenheid een stijlvolle uitstraling. C5 Projectinrichting ontzorgt u bij ieder project. Benieuwd hoe wij u kunnen ontzorgen bij de volledige (her)inrichting van uw project? We nemen u graag mee in de wereld van projectinrichting!

Lees meer

Maak van jouw woning een thuis met meubels van Liviza. Stijlvol wonen betaalbaar maken, dat is onze missie. Creëer meer sfeer met de mooiste verlichting en kleed jouw interieur aan met de leukste woonaccessoires.

Lees meer

Veranderstroom is een nieuwe toonaangevende speler op het gebied van zonnepanelen en benadert de markt van zonnepanelen net wat anders.  Jouw huis kun je dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen.

Lees meer